Zoeken naar ben nu

Uw zoekactie voor ben nu leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Luc 61 jaar Vlaams-Brabant - Sint-Genesius-Rode
Iemand zin deze ochtend ?
Bi man of koppel in de buurt dat zin heeft om te spelen ? Ben normaal gebouwde man, leuk om te zien en verzorgd. Kom graag naar je toe.  
Dany 61 jaar West-Vlaanderen - Mesen
Vandaag op de massagetafel
Ik ben 61 jaar bi 1m74 85 kg. Je gaat met je onderbroek aan op de massagetafel liggen. Ik streel je speelgoed over je ondergoed en als ik voel dat je pik een erectie begint te krijgen trek ik het ondergoed uit en ga door met de massage tot dat je klaarkomt. Het is wel met de hand en de mond. Antwoorden met je stats geen stats is geen antwoord.  
Dries 34 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
Bicurieuze top zoekt bottom die overdag ontvangt
Hi, Zelf ben ik een bicurieuze top met een beetje ervaring met mannen. Ik ben lang, slank gebouwd en mannelijk behaard; donker type (uiteraard hygienisch). Ik ben op zoek naar een discrete bottom (tussen Puurs en Sint-Niklaas of regio Waasmunster Lokeren) die vlot kan ontvangen overdag. Alle leeftijden welkom, liefst wel niet te zwaar gebouwd. Stuur een foto mee en ik laat iedereen wat weten.  
Patrick 63 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem 0471325946
Pyper zoekt pyper
Ik ben een slanke bi man bottem 1m78 63kg 16x4 en ik zoek een man die ik diep mag Pypen en me daarna eventueel ook wil Pypen indien u het wil zal ik naakt voor je klaar staan je mag in men mondje klaarkomen ik kan je vandaag ontvangen op men werk in zichem ne lekkere paal diep in men mondje en misschien in jou mondje maar da hoeft nie perse ik ontvang je tot 15h  
biboy 59 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Deze morgen
Interesse in dit kinky scenario ? Ik sta recht of voorover gebogen op het bed. Jij staat achter me, ik naakt, jij gekleed. Je rukt me langs achter en kneed mijn ballen tot ik over je vingers spuit of in je mond. Pijpen kan ook. ik ben goed voorzien met een harde 18x5 en geen fake. ben je graag dominant dan is dat pluspunt :-). wil je me neuken dan kan dat ook, ben 100% bottom OF DIT KAN OOK :. Je duwt me naar de slaapkamer, buik op bed, je trekt mijn broek omlaag, trekt mijn bilspleet uit elkaar en likt mijn kontgaatje kleddernat.. je laat je broek zakken, ontbloot je lul en duwt hem ongenadig in mijn kontje en je neukt me tot je spuit.. Wil je dat ik je pijp dan kan dat ook. .Lijkt u dat wat ? dan graag mailtje 59-73k-1m72- 18x5 .  
Lekkere paal 39 jaar Antwerpen - Merksem
Zaaddump
Waar kan ik men lekker zaad komen dumpen deze ochtend? Samen rukken/pijpen. Of andere geil voorstel? Ben jong sportief en geil. 189/85/17cm onbehaard. Jij ook?  
lingerielover 63 jaar Antwerpen - Turnhout
deze middag ontvang ik........slank en geschoren zonder borsthaar
ik ben een biman van 63 en ontvang je deze middag te turnhout,ben je kaal geschoren en slank en hou je van softsex tongen pijpen rimmen ben je welkom en kunnen we vaste sexvrienden worden  

deze middag ontvang ik........slank en geschoren zonder borsthaar
Dirk 55 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Wie kom er langs
Wie wil er graag langskomen om een lekkere pijpbeurt te krijgen en me daarna te neuken in mijn strak kontgaatje, ben sportieve man van 54j, 186cm, 84kg en 15x5 cm speelgoed heb poppers en glijmiddel in huis  
Can 31 jaar Limburg - Ham
31jr zuiderse bottom
Ik zoek date met een verzorgde top gast. Liefst iemand voor regelmatig. Ik ben discreet, maar doe niet aan blinddates. Ik ben 31jr zuiderse gast, 1m72 90kg. Zwart haar en bruine ogen. Ik kan ruim verplaatsen en ontvangen.  

31jr zuiderse bottom
Eric 69 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Pijpdate
Softdate ik ben van Ingelmunster kan discreet ontv hygiëne gevraagd en geboden 170 79 60 glad onbehaard geschoren nt roker op hi en hallo reageer ik niet mensen met een woordje of foto krijgt antw hoop iemand te mogen ontvangen Mvg E  

Pijpdate
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10